Wasiel Steitner, voor sfeer en ambiance in huis

Ongeëvenaard in vitrage, lamellen, gordijnen, vloerbedekking en.… heerlijk slapen!

SOEST – Op zoek naar een mooie vloerbedekking en bijzondere gordijnen die voor een belangrijk deel de sfeer de sfeer en de ambiance in uw huis bepalen? Met een vloer die aanwezig is maar niet domineert, die zorgt voor harmonie tussen muur en meubel, tussen mens en omgeving? Welkom in de wereld van Wasiel Steitner in Soest, een prachtige all round interieurzaak waar u zich absoluut ‘lekker’ en ‘op uw gemak’ voelt, nu al meer dan 40 jaar!

In deze wereld van eigentijds wonen, prachtige stoffen en kleuren – modern, klassiek en design – nemen Wasiel Steitner en zijn zoons Igor en Sander u graag bij de hand bij uw keuze naar de gewenste kleur, het materiaal, de uitstraling en, last but not least, de prijs. Bij Wasiel Steitner bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteitsverhouding!

Kwaliteit, service en garantie
Wasiel Steitner: “Een interieurplan is net een maatkostuum. Centraal staan de wensen en eisen van de bewoner, de (on)mogelijkheden van de ruimtes en natuurlijk ook de portemonnee. Wij helpen en assisteren bij die prachtige zoektocht naar het ideale, passende omhulsel. Kwaliteit, service en garantie staan bij ons al meer dan 40 jaar hoog in het vaandel, levering en montage wordt door onze ervaren en vakkundige monteurs geheel gratis verzorgd.”

Topmerken en grote keus
“Wij verkopen al 42 jaar louter topmerken zoals Parade, Bonaparte,Belakos, Nouwens, Novilon’s en Desso. U krijgt rustig de tijd om de juiste (kleur) vloerbedekking uit te zoeken. Vaak toont tapijt in de winkel anders dan wanneer het in huis ligt. Stalen vloerbedekking kunnen daarom mee naar huis genomen worden om te zien of ze in uw interieur passen. Dat geldt ook voor gordijnen, waarvan u zonder problemen losse showbanen mee kunt nemen om deze thuis te bekijken. Onze gordijnboetiek bestaat uit ruim 1400 stalen met wel 500 kleuren en dessins. Ook in binnenzonwering zoals rol- en vouwgordijnen, plissés en lamellen heeft u een enorme keus. Nieuw in de tapijtwereld zijn de SDX garens, deze garens zijn zodanig behandeld dat je bijna elke vlek kunt verwijderen met gewoon bleekwater. Voor trapbekleding bent u bij ons ook op het goede adres, wij maken van uw trap een echte eyecatcher!”

Advies aan huis
“Voor de mensen die slecht ter been zijn is het mogelijk om geheel vrijblijvend gehaald en gebracht te worden. Ook is het mogelijk om advies aan huis te krijgen. Voor drukke mensen is het tevens mogelijk om op afspraak buiten de openingstijden advies in te winnen. Omdat het voor veel mensen vaak moeilijk is oude vloerbedekking zelf weg te halen voordat de nieuwe gelegd wordt, doen wij dat voor u als extra service. We verplaatsen ook de meubels, dit alles tegen een redelijke prijs. We worden vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard!”

Slaapstudio
Ook bedden zijn verkrijgbaar bij Wasiel Steitner. Deze afdeling bevindt zich op de bovenverdieping van het mooie ruime pand. Eventueel kunt U de beddenafdeling bereiken met een lift. Waar U een zeer uitgebreid en varieert assortiment van een luxe, verstelbare tweepersoons boxspring aantreft en seniorenbedden op wieltjes. We zijn boxspring specialist met een ruime collectie boxsprings, zelfs in leren uitvoering en met massage mogelijkheid! We voeren bekende merken als Eastborn, Brouwers Bedding, Maxtras en seniorenledikanten van Nachtvorst. Ook lattenbodems, matrassen, molton hoeslakens, dekbedden, overtrekken, kussens, kortom alles wat je op je bed nodig hebt, leveren wij meestal uit voorraad. Alle denkbare maten zijn leverbaar en matrassen kunnen we zelfs speciaal op maat laten maken. Laatst hebben wij
bijvoorbeeld voor een vrachtwagenchauffeurs een matras op maat gemaakt voor in zijn cabine… We hebben altijd leuke aanbiedingen en snelle leveringen, kom daarom vrijblijvend kijken, proef liggen en voelen! Op dit moment zijn nog enige showroom modellen verkrijgbaar met kortingen tot 40%! Kom snel want op is op!”

Wasiel Steitner
 Lange Brinkweg 38, 3764 AD  Soest
 Telefoon: 035 – 601 96 00.
 Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur. Zaterdag 10.00 – 16.00 uur.