KeJe raamdecoratie speciaal voor kunststof kozijnen.

De KeJe Splendid Pliss is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd ineen aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststofglaslatten van het kozijn.
De Splendid Pliss bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlakgeheel ontstaat.
De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Door het unieke vergrendelsysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de KeJe Splendid Pliss. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product eenvoudig worden verwijderden weer teruggeplaatst worden.
De bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven. De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koordjes in het stof zichtbaar.
De Splendid Pliss is leverbaar in de volgende standaard RAL kleuren :  RAL9016  –  RAL9010  –  RAL900

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De KeJe Supplente is een stijlvolle combinatie van een geplisseerde hor en raamdecoratie in één. Het ene deel is voorzien van geplisseerd gaas, waarbij het andere deel is voorzien van een raamdecoratie stof naar keuze. Beide delen zijn geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarbij het gaas en het stof door middel van een treklijst aan elkaar worden gekoppeld.

De treklijsten zijn voorzien van het unieke vergrendelsysteem, waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. De KeJe Supplente is ideaal voor dakramen en naar buitendraaiende ramen. De Supplente wordt door middel van schroeven vastgezet op het kozijn. De bediening van dit product is top down / bottom up, oftewel van boven naar beneden en van beneden naar boven.
Dit product wordt standaard geleverd in RAL9016 / RAL9010 / RAL9001 of RAL7016, maar het is ook mogelijk om de aluminium profielen in elke gewenste kleur te laten spuiten.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
In onze winkel kunt u de mogelijkheden voor zien van deze uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen Voor de beste mogelijkheden en montage op kunstof  Kunt u het beste terecht bij Wasiel Steitner in Soest. Bij ons is de klant nog altijd Koning.

Reacties zijn gesloten.